A Fashion Freedom!

Kategori: Allmänt

Göteborg

Jag har i sommar hunnit med tre resor inom sverige, den första var till stockholm för att gå på #KentFest, den andra var till Malmö, köpenhamn, karlskrona och stockholm med min bror och pappa. Den sista var nog den bästa och den mest betydelsefulla. Jag for nämligen ner till Göteborg för att träffa en mycket fin och underbar människa. Tre och en halv dag spenderades i staden med denna fina person, vi gjorde massor med mysiga saker, gick på museeum, runt i staden, i slottskogsparken, på bio och åt en massa otroligt god mat. Det är mycket som varit väldigt jobbigt i sommar så den här resan kom otroligt lägligt och just nu känns det här sista året på gymnasiet som en baggis. Så stort tack till Götet för en oförglömlig resa. Kram

Att bli den jag var för ett år sedan...

...och då menar jag inte att jag ska bli blyg, yngre, ta tillbaks vännerna jag inte trivdes med, mindre mogen och inte våga prata med folk. Utan jag menar att hitta mig själv igen, hitta min stil, bli gladare, våga vara den jag är och hitta fler nya intressanta personer till mitt liv som ska bli bättre.

 

Att skriva av mig har alltid varit något jag ha måsta göra för att kunna släppa saker och ting som är mindre bra så därför ska jag göra det här nu i denna bloggen. Om det är någon som tycker att jag skriver fel, fult, eller saker som man skulle kunna ge till "intresseklubben" så får ni tycka det men detta är bara för mig själv. Ni behöver inte läsa om ni inte vill och kommer liksom inte tvinga någon till det.

 

Har under det senaste året tappat bort mig själv helt och hållet, framförallt min stil, den är som bortblåst och nu ska den banne mig fram igen.

 

Kram Julia

Upp